Feature Project

Gut renovation of a Noho loft space. 6000 square feet are transformed from raw space to an informal and stylish office for a dynamic and growing Media Company. We retained as much as possible the industrial original feel of the historic building. The cast iron columns and radiators were cleaned to expose the original finish, the vaulted ceiling was left untouched and the exposed brick was preserved. We worked closely with the client to identify their needs. We custom designed furniture using off- the-shelf components to help keep the project under budget. The conference rooms are flexible and can be combined by opening the walls for larger meetings. We created an open office that has various moments of privacy and informal collaboration areas. The work areas are comfortable: the workstations are organized in benching configuration that help collaboration and closeness but also leave enough space between the rows of desks to give breathing space. Glass-enclose conference rooms create privacy while maintaining the open feeling of the space.

Project Icon Service Icon About Icon
Projects Services About
What We've Done What We Can Do Who We Are